ODUŠEVILA INTERNET ZAJEDNICU: Ležaj-fotelja na rasklapanje za milion lajkova…Mlada ruska dizajnerka Elena Sidorova uživa u svakom svom projektu, a ležaj-fotelja koji smo prikazali na Fejsbuk stranici ‘Moj stan’ oduševio je hiljade naših čitalaca!

Fotelja koja se rasklapa u ležaj idealan je komad namještaja za male stanove i uske sobe, a naročito je pogodna za dječiji prostor ili kao gostinsko mjesto za odmor.

Svaki novi dizajnerski poduhvat koji odgovara na tražnju potrošača dobro je prihvaćen, pa je baš takav slučaj i sa atraktivnim rješenjem koje potpisuje mlada ruska dizajnerka Elena Sidorova.

Zaljubljena u putovanja, muziku ali i dizajn, Elena “uživa u projektovanju namještaja”, kako piše na svom “Behance” profilu.

Njen talenat i inovativnost nagrađeni su i pažnjom pratilaca koji vole njene projekte, a jedan od njih – fotelja “flop” oduševila je članove naše Fejsbuk zajednice “Moj stan”.

Preko milion lajkova slilo se na objavu ovog projekta, a sigurno su tome doprinijeli i maštovita rješenja za lako rasklapanje fotelje, kao i spremište za jastuk i dušek koji se kriju unutar fotelje.

Presvučena vunenim materijalom u prijatnoj žutoj nijansi, fotelja “flop” oduševila je i nas!


Izvor: lisa.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline