ODMORI DUŠU, MALI ANĐELE: Preminula djevojčica (4) čija je slika potresla svijet!Mala Džesika Vilan, koja se 13 mjeseci borila s bolnim i razornim kancerom, jutros je preminula. Džesika je konačno našla mir jutros u sedam.

thumb460_100387_1jesi

I tako na samrti, našla je snage da zagrli svog tatu Endija (30), koji je paklenu godinu dana proveo uz njeno uzglavlje pomažući joj da se izbori za još koji dan života.

Fotografija male Džesike u bolovima potresla je svijet.

“Iako je dobijala lijekove protiv bolova i sedative, nije mogla da istrpi ništa više od toga da stavim ruku na nju i povremeno je poljubim. Pa ipak, sinoć je bila toliko puna lijekova da je za vrijeme mijenanja posteljine dozvolila da je držim u naručju 20-tak minuta. Iskreno, to je bio najdivniji zagrljaj koji smo podijelili poslije mnogo vremena”, napisao je Endi na Džesikinom profilu na Fejsbuku.

“Sad je moja princeza dobila anđeoska krila i otišla da se igra s drugarima i voljenima. Sada će s neba čuvati svog malog batu i nas dok se ponovo ne sretnemo… Od tate najdivnije i najljepše djevojčice na svijetu kom je srce prepuklo”, dodao je on.

Džesika je bolovala od neuroblastoma, kancera koji se uglavnom javlja kod dojenčadi i male djece do 10 godina.


Izvor: Kurir.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline