Od svih znakova horoskopa, BIKOVI su u ovoj stvari UBJEDLJIVO najbolji

Ukoliko ste nekad bili u gostima kod osobe rođene u znaku Bika, sigurno ste bili dočekani kao da ste, u najmanju ruku, član kraljevske porodice. Ali, to je samo jedna od vrlina ovog astrološkog znaka. Saznajte koje su ostale.

Bik-670x447

Ako ste u horoskopu Bik, sigurno ste ponosni što ste baš takvi kakvi jeste. I, zaista imate razloga za to! No, ukoliko vam je neka draga osoba rođena u ovom znaku, vrlo dobro znate koliko su nedoljivi. A evo zašto su takvi.

Zamislite divno prolećno jutro puno opojnih mirisa procvetalog jorgovana. Vi ste u svojoj bašti, sedite u najudobnijoj stolici koju imate, okruzeni svojim malim carstvom mirisa i boja. Opija vas prepoznatljiv ukus crne kafe, pomešan sa aromom tek ispečenih kolača.

Odnekud se pojavljuje miris vanile i dobijate snažnu želju da pomešate sve te arome i osetite njihov ukus. Srce vam je mirno, duša spokojna. Okrećete se prema suncu da vam pomiluje lice, uživate svim čulima.

Ovako uživaju deca Zemlje, rođeni u znaku Bika. Rođeni hedonisti, degustatori, osetljivi na sve slatke ukuse zivota.

Od jednog Bika ćete najbolje naučiti kako da se opustite i kako da svaki deo tela nasladite blagodatima zemlje.

Zbog ovih osobina Bik je najbolji domaćin od svih znakova Zodijaka, jer ko će vas bolje ugostiti od onoga ko i sam ume da uživa. Bik će vas dočekati raširenih ruku, nahraniti, napojiti i vrlo rado će vam praviti društvo. Kod njega u kući uvek ima kolača, domaćeg vina i raznih đakonija.

Muškarac rođen u ovom znaku je prava dobričina, obično mirne naravi. Veoma voli atmosferu doma i uživa u njemu. Pravi porodičan tip.

Ume da bude tvrdoglav, a često i lenj, ali on uvek obezbedi svoju porodicu materijalno.

Kad se zaljubi, otkriva ga širok osmeh koji ne skida s lica danima. U stanju je dugo da se udvara, dok ne osvoji ženu koja mu se dopada, a kada je osvoji, bude još srećniji jer on živi za ljubav. Tačno zna šta hoće i šta ga čini srećnim.

Zaljubljuje se i preko stomaka jer mu je hrana najveća ljubav. Odan, požrtvovan, iskren i jako ljubomoran. Bik ume da bude jako tolerantan i spor ali ako se naljuti… zapamtićete taj vulkan!

Obično su crne kose, očiju i puti, uvek lepih krupnijih zuba i širokog osmeha. Često imaju problem s kilažom, što nije čudno za ovakvog sladokusca.

Žena u ovom znaku je uvek ženstvena, po pravilu sa zanosnim oblinama. Čak i kad je mršava, ona ima telo kao peščani sat. Najlepše žene sveta su rođene u ovom znaku, jer energija Bika u ženskom obliku je prava ženska energija.

Ona nije koketa, ona je zavodnica. Nema muškarca na planeti koji može odoleti njenim čarima.

Čak i kada ima problema sa kilažom, žena Bik pleni i osvaja. Dobra domaćica, kuvarica, majka.

Najteže joj pada da bude verna. Uvek lepe oči, osmeh koji pleni, rupica na bradi ili obrazima.

Ovaj zemljani znak je najbolji u kulinarstvu, ekonomiji i cvećarstvu. Ako poznajete nekog Bika učite od njega kako da uživate svim čulima, a ako ste pripadnik ovog znaka, sve već znate i sami.

Želimo srećan rođendan svim Bikovima. Provedite ga u slavlju i veselju, uz mnogo dobre hrane i pića, okruženi prijateljima koji će posle danima prepričavati kako su se dobro proveli u vašem društvu.

Izvor: NovoDoba.org