OBAVEZNO PROČITATI: Osam znakova da je na vas bačena kletva!

Praznovjerje je i dalje jako kod nas, a mnogi među nama su ubijeđeni da ih neko prokleo. O kletvama su napisane mnogobrojne knjige, a u njima piše da se ovih osam znakova mogu izdvojiti kao najčešći pokazatelji da ste prokleti.

100669_capture-20161125-164819

1. Nagli gubitak energije
Ako ste nekad pucali od snage, bili prepuni života i energije, a odjednom ste potonuli i više nemate volje ni za čim, to može da bude jedan od znakova da je na vas bačena kletva, piše 24sata.hr.

2. Finansijski gubici
Ukoliko su vas iznenada pokosili finansijski gubici, ukoliko ste izgubili mnogo u nekim ulaganjima ili ste odjednom iz stabilne situacije ušli u bezizlaznu.

3. Učestali problemi u ljubavi
Nekad ste bili u stabilnim ljubavnim vezama i odnosima, ali u posljednje vrijeme su iza vas samo ljubavni brodolomi, razvod, gubitak volje za ljubavlju i sek*om.

4. Noćne more
Iznenada ste počeli da sanjate čudne i zastrašujuće stvari. Izuzetno su ubjedljive i dosta vas opterećuju. To mogu da budu snovi o vašoj smrti, zmijama, škorpionima i padovima s velikih visina.

5. Crno znamenje
Ukoliko vam je netragom nestao omiljeni komad nakita ili se neobjašnjivo pokidao, to može da bude znak kletve.

6. Loša sreća
Ovo je nešto što mnogi doživljavaju subjektivno, ali ako ste zaista u velikoj crnoj seriji i sve se okreće protiv vas, to je to.

7. Neobjašnjiva bol
Ako češće nego ikad prije osjećate bol u tijelu koju ne možete da objasnite, pogotovo u donjem dijelu leđa, stomaku pa čak i nogama, a doktori ne mogu da otkriti razlog.

8. Problemi sa spavanjem
Iznenada se budite usred noći, dugo ne možete da zaspite, preznojavate se tokom spavanja, a nikad ranije niste imali problem, može biti znak da vas je neko “uhvatio na zub“.

Ako pronađete četiri znaka, znate šta je problem. Naravno, sve ovo ako vjerujete u kletve. Ni one ni njihovo djelovanje nisu dokazani.

Izvor: Alo.rs