NUDE 100 EURA ZA IME VLASNIKA OVOG PSA: Vezao ga lancem za drvo i ostavio u šumi da ugine!Pas je ostavljen sa namerom da umre, što se srećom nije dogodilo jer je Subotičanin Danilo tuda šetao svog psa i spazio pokislog mešanca.

subotica-pas-vezan-foto-zivotinje-1477400720-1020365

Grupa Subotičana revoltirana je što je neko ostavio psa, živog i zdravog da ugine u mukama, pa su se organizovali, spasili psa, prikupili novac i sada nude 100 evra onome ko im otkrije ko je osoba koja je u šumi ostavila psa.

Našem portalu obratila se Bernadeta Horvat iz Subotice koja je zamolila da pomognemo u pronalaženju osobe koja je učinila ovo zlodelo.

-Danilo ga je pronašao, skinuo sa lanaca i slučaj prijavio nadležnima. Pas se trenutno nalazi u jednom prihvatilištu, gde ne može dugo da ostane. Grad smo izlepili plakatima sa fotografijom psa i očekujemo da nam se jave Subotičani koji će ga prepoznati i javiti nam ko je vlasnik psa.

-Želimo da monstrum odgovara pred nadležnim organima za ovo što je uradio. Kuci tražimo smeštaj i stalni dom.

Jako je umiljat i veseo pa se nadamo da ćemo ga uskoro udomiti. Beti nam je rekla da će osoba koja dostavi informaciju o identitetu vlasnika dobiti kao nagradu 100 evra, a sve podatke o vlasniku možete prijaviti na brojeve telefona 062/82-49-300 i 061/622-84-84.


Izvor: kurir.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...