NJIHOVA LJUBAV JE DIRNULA CIJELI SVIJET: Prvi put poslije užasne nesreće je ustao iz kolica da bi poljubio svoju ženu!

Nakon što se dva puta vratio živ i zdrav iz Iraka, američki marinac Džonatan Grant (32) doživio je tešku saobraćajnu nesreću nadomak doma u Sjevernoj Karolini.

Na proljeće ove godine zbog teške povrede glave pao je u dugotrajnu komu, u kojoj je bio 61 dan. Njegova supruga Laura (32) sve vrijeme bdjela je uz njega noću i danju. Nakon što se probudio Džonatan je morao da uči sve ispočetka, i hodanje i stajanje i govor, ali i ljubljenje.

Uz pomoć fizijatra, trenera i bolničkog osoblja, malo po malo savladava sve te radnje. Laura je uz njega u bolnici 10 sati dnevno i dodatno ga motiviše za oporavak. Svojim prisustvom pomaže trenerima, bolničkom osoblju i sestrama. Svog mladog muža dodatno motiviše da se ustane iz kolica, osloni na ruke i da joj poljubac.

U braku su od 2012. godine, a nesreća se dogodila manje od mjesec dana nakon njihove pete godišnjice braka. Laura je instruktorka pilatesa, zbog suprugovog oporavka morala je pauzirati svoj posao u privatnom studiju.

Svaki pomak njenog supruga i napredak marljivo bilježi na svom Instagram profilu. Snimak njihovog poljupca postao je viralan, a mladi par oduševljava internet svojom ljubavi i predanošću.

Pogledajte video:

Izvor: Kurir.rs