NJEN POROĐAJ JE VIDJELO 54 MILIONA LJUDI: Da li ste i vi među njima (VIDEO)

Pre dve godine pisali smo o emisiji „Rođen u divljini“, koja je za kratko vreme uspela da dostigne neverovatnu popularnost snimajući porođaj majki koje bez ičije pomoći rađaju u prirodnom okruženju.

116970_porodjaj

Danas ovaj snimak ima preko 54 miliona pregleda, a razlog za to je veoma moćan!

Porođaj u prirodi je u današnjici prilično kontroverzna tema, iako su se žene tako porađale vekovima. Prirodno, kontroverzne teme privlače i najviše pažnje, pa stoga nimalo ne čudi to što je porođaj učesnice po imenu Simon pogledalo neverovatnih 54 miliona ljudi!

Simon je za porođaj obabrala prašumu koja joj se veoma dopala, a kraj sebe je imala samo strunjaču, ali i svoje bližnje. Ovo joj nije bio prvi porođaj, već četvrti, ali se tek sada po prvi put odlučila na ovako radikalan način donošenja deteta na svet.

„Moja odluka da porođaj obavim u prirodi, okružena porodicom, deo je mog duhovnog putovanja kao žene. Ovo je definitivno jedna od najboljih odluka u mom životu i jedno epsko putovanje mene kao žene i majke“, napisala je Simon uz ovaj snimak, koji je izazvao buru pozitivnih reakcija i tek neku kritiku.

Da li biste vi imale hrabrosti da porođaj, umesto u bolnici, obavite u prirodi?

Pogledajte video:

Izvor: zena.blic.rs