Nitko nije mogao objasniti njezine glavobolje, a onda su vidjeli OVO na rentgenuSvakoga dana moderna medicina spašava brojne živote zahvaljujući pravilnim dijagnozama i tretmanima. Ali kod nekih simptoma teže je doći do prave dijagnoze.

magaz


Kada joj je bilo 30 godina, Caroline Heinle je već pet i pol živjela u Los Angelesu, gdje je pokušavala ispuniti svoj san da postane glumica, model i spisateljica. A zatim joj se zdravlje počelo pogoršavati.

heine

Strašna bolest

Kako bi mogla financijski podržavati svoje umjetničke snove, Heinle je počela konobariti, što joj je potpuno uništilo tijelo. Kada je Heinle postalo sve teže izdržati radni dan zbog teškog umora, razarajuće glabvobolje i kronične boli u vratu i brojnih drrugih simptoma, u potrazi za lijekom koji bi sve to izliječio posjetila je sve doktore, i zapadne i istočne medicine.

Heinle je čak počela i dokumentirati svoje nevjerojatno putovanje prema ozdravljenju još u travnju prošle godine na svome blogu Fighting for My Immunity.

oper

Na kraju je dr. Thomas Errico, sudirektor newyorškog Centra za kralježnicu dijagnosticirao konstantno pogoršavajuću skoliozu kao uzrok njenih sve strašnijih simptoma. Predložio je jako napredan tip operacije leđa.

Zastrašujuća operacija i potpuni obrat

Heinle je trebalo oko 18 mjeseci da se napokon odluči za odlazak na operaciju. Ali sada? Život ima neobičan način na koji nas iznenadi prekrasnim čudima kada i najmanje to očekujemo.

Samo par sati nakon kirurgije, Heinle je mogla sama hodati bolničkim hodnicima!

postop

A samo 11 tjedana nakon operacije, njen je doktor zaključio da se tako dobro oporavlja da se može sama posvetiti vježbanju u teretani.

“Nakon prvog sastanka s dr. Erricom bila sam sva u suzama i stvarno sam se bojala operacije, ali sam istovremeno bila svjesna da ovakav život dalje nije moguć”, napisala je Heinle u svome blogu o operaciji za koju joj je trebala godina i pol da se odluči.

A samo tri mjeseca nakon operacije Heinle se vratila natrag modeliranju. “Operacija mi je omogućila da punije uživam u životu,” napisala je.


Izvor: littlethings.comPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline