NIJE JOJ KUPIO CVIJEĆE ZA 8. MART: Uslijedila je monstruozna kazna

Jedna Rumunka bila je toliko razočarana što joj muž nije kupio cvijeće za Dan žena, i uz to joj nije pomogao u kućanskim poslovima, da mu je bukvalni iščupala testis.

marinela1222-696x456

Ionel Popa prevezen je hitno u bolnicu u selu Dragomiresti sa otvorenim ranama na testisima, koje su nastale kada ga je žena rukom uhvatila i jako povukla, kako bi ga kaznila. Marinela Benea je kasnije izjavila da joj nije bio cilj da ga ozbiljno povrijedi, te da očigledno nije svjesna sopstvene snage – ali da svakako zaslužuje to što mu se desilo.

– Muškarac je imao ozbiljne otvorene rane na testisima. Rekao nam je da ga je žena napala jer joj nije donio cvijeće za Dan žena – rekla je bolničarka Aurora Popa.

Ionelu je lijevi testis u potpunosti visio izvan skrotuma, i hitno je podvrgnut operaciji kako bi se sanirala šteta. Žena, u međuvremenu, kaže da joj je jednostavno bilo dosta ignorisanja od strane muža i da joj je prekipjelo.

– Umjesto da mu daju platu na poslu, dali su mu flašu vina i tog dana je došao pijan kući. Totalno se promijeni kad se napije. Cijele noći me je tjerao da ne gasim vatru jer mu je bilo hladno, a ja sam ga slušala jer nisam željela da se svađamo. Ujutru sam ga probudila i rekla mu da ide na posao, ili bar da mi pomogne po kući, a on je krenuo da se dere kako ja ne mogu da mu naređujem – priča Marinela, te dodaje:

– Rekla sam mu da je bijedan čovjek i uhvatila ga za testise. Nisam ja kriva što se on odmakao, i tako je došlo do povrede. Ja sam mislila da mogu da mu stavim led na ranu i da će to da popravi stvari, ali on je instistirao da zovemo hitnu pomoć. Bio je baš iznerviran.

Par je u braku 15 godina i imaju zajedno 15-godišnjeg sina. Ionel je u bolnici, gdje se oporavlja u stabilnom stanju, a policija istražuje napad.

Izvor: Daily Mail