NI LJEKARIMA NIJE JASNO: Majka i beba umrli su pa onda oživjeliBadnja večer 2009. godine za obitelj Her-manstorfer (33) iz Colorado Springsa trebala je biti posebna. Majci Tracey dva tjedna prije termina puknuo je vodenjak…

Badnja večer 2009. godine za obitelj Hermanstorfer (33) iz Colorado Springsa trebala je biti posebna. Majci Tracey dva tjedna prije termina puknuo je vodenjak. Suprug Mike (37) odveo ju je u bolnicu. Sinovi Kanyen (3) i Austin (11) kod kuće su iščekivali brata. No dok je ležala, Tracy je srce prestalo kucati.


– U jednom trenutku sva je poplavila. Bila je ledena. Uplašio sam se kao nikad do tada u životu – rekao je Mike. Liječnici su je pokušali oživjeti, no Tracy nije davala znakove života. Imala je infarkt.

– Srce joj je odjedanput stalo i poče-la je sivjeti. Bila je mrtva – rekla je ravnateljica rodilišta Stephanie Martin. Liječnici su pokuša-li spasiti barem bebu. Odlučili su se na carski rez. Ali, nažalost, bilo je kasno. N i beba nije disala. Liječnici su izvadili mrtvo dijete. Shrvanom ocu beživotno tijelo dječaka položili su u krilo. Tracy su zatim odveli u dvoranu kako bi je pokušali oživjeti, a tata je ostao sam s dječačićem.

– Pola moje obitelji ležalo je mrtvo. Kad je njezino srce stalo, mislio sam kako će i moje prestati kucati – prisjetio se tog strašnog trenutka Mike. No odmah nakon porođaja, u Tracy se počeo vraćati život. Srce joj je iznenada proradilo.

A gotovo istodobno, na očevim ru-ka ma, prodisao je i maleni Coltyn. Oživio je na mojim rukama. Nevjerojatno. Ovo je čudo. Ne znam kako bih drugačije mogao to opisati. Na sam Badnjak umrli su i oživjeli i moja supruga i beba – rekao je ganuti otac. Tracey i dijete pušteni su kući. Maleni Coltyn rodio se s 3,2 kilograma i 48,2 centimetra.

– Mislim da je netko odozgora odlučio kako još nije vrijeme da odemo – rekla je Tracy.


Izvor: 24sata.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline