NEVJEROVATNO: Ispod ove šminke KRIJE SE žena koja je očarala svijet (VIDEO)

Kika ili da budemo precizniji, talentovana Smederevka Mirjana Milošević, prava je čarobnica bodi-arta, što dokazuje i osvojeno prvo mesto za bjuti vlogerku Srbije koje je osvojila na prestižnom takmičenju “NYX Face Awards” zahvaljujući neverovatnoj maski “Drvena lutka”.

ashampoo_snap_2016-11-16_21h26m13s_001_

– Oduvek me je inspirisala muzika za crtanje, ali ovog puta bila sam motivisana svojim strahom. Kao mala, uvek sam se plašila lutki i pajaca u horor filmovima, pa sam odlučila da je to osnovni motiv. Postavila sam sebi zanimljiv i jako zahtevan izazov u isto vreme – kaže Kik.

– Ova lutka zapravo nije bila ovakva kada sam vežbala. Bila je više plastična lutka. Kada sam shvatila da ne dajem 100 posto sebe i da nisam zadovoljna kako je to ispalo, rešila sam da probam s drvenim izgledom i federom na stomaku, koji mi je zadao najviše muka.

U nekim trenucima sam želela da odustanem od njega, ali sam bila svesna da cu kasnije zažaliti ako ga ne budem uradila. Naravno, želja za Amerikom bila je najjača. O tome sam maštala još kao dete – priča Kika o inspiraciji za ovu fantastičnu masku.

O pobedi na prestižnom takmičenju Kika kaže:

– Pobeda je i te kako uticala na mene. Dobila sam više samopouzdanja kao umetnik. Video je gledan u celom svetu i kritike su više nego odlične. Moje ime je postalo prepoznatljivo po mojoj umetnosti i kreaciji.

U planu mi je da nastavim s iluzijama i pomeram granice realnog. To me ispunjava. Volela bih da radim za neki poznat šminkerski brend, jer imam mnogo zanimljivih kreacija. U planu mi je da pronađem i sponzora za moje video snimke. Sada sam spremna za saradnju i ugovore – kaže Kika.

Pogledajte video i podijelite s prijateljima:

Izvor: blic.rs