Nevjerojatna kombinacija: Kokosovo ulje i limun brišu sijede i vraćaju kosi njezinu prirodnu bojuŠto će vam kemikalije kad rješenje imate u kuhinji. Sijede vlasi su noćna mora za mnoge žene jer su očiti pokazatelj da smo počeli starjeti, a kako ćemo ih bolje prekriti nego bojanjem?

Međutim, boja se ispere, a kosa naraste pa je ovaj učinak samo privremen, a kemikalije na koži mogu uzrokovati i neke neželjene posljedice.

Sijede nisu samo posljedica starenja već i nekih nezdravih navika i načina života, ali mogu biti i rezultat male količine melanina u organizmu. Hajmo sad na ono najvažnije, kako ih se riješiti?

Ne možete ih spriječiti da rastu, ali ih možete ‘izbrisati’ jednom učinkovitom prirodnom metodom koja uključuje samo kokosovo ulje i limun. Ovo voće poznat je izbjeljivač mrlja na koži, zuba, ali i za posvjetljivanje kose.

Dakle, trebat će vam ekstra djevičansko kokosovo ulje (količina ovisi o dužini vaše kose) i tri žlice svježeg soka od limuna.

Promiješajte ih dok ne dobijete homogenu smjesu te je nanesite na kosu i umasirajte u tjeme. Ostavite da djeluje barem jedan sat, a zatim isperite blagim šamponom. Postupak ponavljajte jednom tjedno.


Izvor: novi.baPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline