NEVIĐEN INCEST: Majka i sin se na sudu bore da ostanu u vezi… (VIDEO)Monica Mares (36) i Caleb Peterson (19) mogli bi da budu kažnjeni sa 18 mjeseci zatvorske kazne ako ih proglase krivim za incest na suđenju koje će se održati ove godine u Novom Meksiku.

57adfd7d-fb50-4d7f-9cb3-32b20a0a0a6c-sin-2-690x480

Međutim, Monica i Caleb su se zakleli da će se boriti za pravo na seksualnu vezu i pozivaju građane da doniraju novac njihovoj javnoj kampanji. Svoju aferu su priznali kako bi “podigli svijest o genetskoj seksualnoj privlačnosti”, GSP. A evo šta još kažu o svojoj vezi…


GSP se definiše kao seksualna privlačnost između bliskih rođaka kao što su braća i sestre, polubraća i polusestre, roditelji i djeca i slično, koji se prvi put sretnu kao odrasle osobe.

“On je ljubav mog života i ne želim da ga izgubim. Moja djeca ga obožavaju kao i cijela moja porodica. Ništa ne može da stane između nas – ni sud, ni zatvor, ništa. Ja jednostavno moram biti s njim. Kad izađem iz zatvora, odseliću se u neku državu u kojoj smijemo biti zajedno”, kaže Monica.

57adfd94-f1ec-45c9-bd28-32520a0a0a6c-sin-3-preview

Incest je kažnjivo djelo u svih 50 američkih država, ali detalji zakona i kazne variraju. Mares je utvrdila da bi se čak odrekla prava da viđa preostalih devetoro djece samo da mogu da ostanu zajedno. Trenutno žive odvojeno i sud im je zabranio bilo kakav kontakt.

Monica je imala samo 16 godina kad je rodila Carlosa, danas Petersona, i dala ga je na usvajanje. Prvi put posle 18 godina vidjela ga je prošlog Božića kad su se povezali preko Facebooka i dogovorili posjetu.

Vrlo brzo su razvili romantična osjećanja jedno prema drugom i već nekoliko nedjelja kasnije njihova veza je postala seksualna.

Prvi put kad sam vidjela sina uživo, bila sam toliko srećna i uzbuđena da sam ga snažno zagrlila. Imala sam leptiriće u stomaku. On je plakao i zagrlio me. Bila je to skoro pa ljubav na prvi pogled iako se u početku radilo o majčinskoj ljubavi. Ostao je da živi s nama”, ispričala je Mares.

Pogledajte video:


Izvor: novi.baPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline