NESTAO DJEČAK: Krenuo je u prodavnicu i od tog trenutka mu se gubi svaki trag, roditelji sumnjaju da je otet

Desetogodišnji Sejda Malićević nestao je danas u niškom naselju Beograd Mala. Mališan je jutros oko 10.30 sati otišao do prodavnice koja je od njegovog doma udaljena samo stotinak metara i tu mu se izgubio svaki trag.

decak-670x447

Dečakova majka Dijana Jović strahuje da se dečaku nešto dogodilo jer, kako ističe, nikada nije bežao od kuće.

– Jutros je već jednom bio do te prodavnice, kupio je paštetu i hleb. Poslala sam ga još jednom da dokupi neke namirnice i više se nije vratio. Odmah smo krenuli u potragu za njim, u prodavnici smo saznali da nije ni stigao do nje. On je dobro dete, sigurno nije pobegao od kuće. Van sebe sam od straha, čitavog dana ga tražimo, strahujem od najgoreg, da se utopio u Nišavi ili da ga je neko oteo. On sigurno nikako ne bi dobrovoljno otišao od kuće. Odmah smo obavestili policiju, ali nikakvih tragova za sada nema – priča očajna majka.

Posle uzaludne celodnevne potrage večeras se u porodičnoj kući nestalog dečaka okupilo više od 50 ljudi iz ovog kraja u nameri da uteše očajne roditelje. Nekoliko rođaka i komšija nastavilo je potragu za mališanom i po noći.

– Pregledali smo i snimke nadzornih kamera ali od Sejde nema ni traga. Strahujemo da je otet, moguće je da je već i preko granice prebačen. Molimo svakog ko ga je video da nam javi – kaže dečakov deda Ivan Petrović.

U potragu za mališanom uključila se i policija. U toku je prikupljanje informacija o ovom događaju. Porodica moli sve koji su možda videli mališana da se jave na telefon majke Dijane 063/ 1885499 ili Policijskoj upravi u Nišu.

Izvor: telegraf.rs