NESTALA PJEVAČICA GRANDA: Otišla da trči i nije se vratila!

Policija je sinoć intezivirala potragu za pjevačicom Jelenom Krsmanović, koja je nestala nakon što je otišla da trči, a kako Kurir saznaje, uz pomoć pasa koji su omirisali njenu odjeću, pretraženo je obližnje groblje nakon čega će potraga nastaviti po napuštenim kućama.

88663_1pjeva

Nakon što budu pretražene i kuće, policija bi trebalo da pretraži i lokalnu močvaru, saznaje Kurir na licu mjesta.

Jelena Krsmanović, udata Marjanović, nestala je jučer u 15 časova u Borči kod divljeg naselja Crvenka. Ona je poznata kao pjevačica Granda, Jelena Jeca Krsmanović.

Jelena je bila sa mužem i kćerkicom kada je otišla da trči, i nije se vratila. Poslije pisanja Kurira policija je počela potragu i locirala mobilni telefon Jelene Krsmanović, ali u cilju istrage nema bližih informacija.

Njena majka je takođe došla na mjesto nestanka i neprestano je plakala. Ona je sve vrijeme dozivala kćerku. Inače, Jelenina majka je tek prije nekoliko dana izašla iz bolnice.

Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i kćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila. Cijela porodica i prijatelji su poslije sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom. U toku je intenzivna potraga jakih snaga policije koje pretražuju teren na kom je nestala Jelena Krsmanović. Na licu mjesta je nekoliko desetina policajaca i najmanje pet patrola Interventne policije. Oko ponoći policija je dovela pse tragače i sa njima pretražuje teren.

Jelenin suprug Zoran Marjanović za Kurir kaže da oni redovno dolaze na ovo mjesto da ona trči.

– Džogira od rampe do nasipa i vrati se do rampe i tako nekoliko krugova. Parkirao sam auto na početku staze a danas smo bili sa kćerkicom Janom.

Sa kćerkicom Janom sam se igrao na poljani dok je supruga trčala. Danas smo krenuli prema njoj i nije je bilo nigdje. Jelena se svojoj majci javila na pola staze i rekla da će da istrči i dolazi da joj donese hranu. Bila je raspoložena, sve ok, niti je alkoholičar, niti je suicidan lik, jedno normalno biće porodična žena”, kaže za Kurir Marjanović, i nastavlja:

– Mi smo jako vezani. Ona je Grandov pjevač od 2002. i izbacila je četiri singla. Otkako ste objavili stalno zovu iz Granda. Sve je prijavljeno policiji, a njen telefon i dalje zvoni. Oni iz nekog razloga nisu mogli odmah da upale te lokatore, postoji protokol ili neko odozgo mora da im javi da bi krenuli u potragu, a pri tom nama je svaki sat bitan, jer ako je otimica, ili joj je glava u torbi telefon može da se nađe. Može da bude svašta, Borča je divlje naselje, ima svega i svačega, ona je na Fejsu imala dosta obožavaoca i prijetnji, tipa “prelijepa si, slatka si, ukrašću te”. Možda je to benigno, možda na to ne treba da se obraća pažnja, ali ne treba prepustiti slučaju.

Mi nismo imali nikakva dugovanja niti nerazjašnjene račune niti se krećemo u takvom društvu, porodični smo ljudi, bavimo se muzičkom produkcijom, ona je pjevačica. Jedan običan dan se pretvorio u pakao. Porodica i prijatelji su se odmah uključili u potragu, i zahvaljujući vama i policija.

Pretražili smo rijeku ne postoji mogućnost da upadne, nekoliko puta smo prošli sve jedino ako nije upala u neku rupu”, kaže Zoran Marjanović.

Jelenin svekar kaže da se nada da je njegova snajka živa.

“Molim boga da je moja snajka živa. Moja unuka ne može bez majke. Moj sin je vidio neki crni polo, možda je neko oteo, samo da nije ono najgore. Ona nije slabašna, jaka je, možda su joj nešto stavili na usta, ne smijem ni da pomislim samo da je živa”, kaže svekar za Kurir.

Komšija, koji je želio da ostane anoniman, rekao nam je da je riječ o mjestu na kom se okupljaju lokalni narkomani.

– Strahujem da su je oni oteli. Svaki dan se okupljaju ovdje i mislim da su na sve spremni – kaže sagovornik.

Nestanak je prijavljen i policiji, a prema nezvaničnim informacijama, njen telefon je ostao ukjučen, a porodica je uplašena i očajna.

Inspektor policije je svojim ljudima rekao da “kada dođe ekipa mora da se napravi plan, i da se pregleda sve i locira sve”.

Mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave porodici, ili najbližoj stanici policije.

Izvor: Kurir