NE MORATE VIŠE ŠIŠATI ISPUCALE VRHOVE: Evo genijalnog načina kako da ih se riješite BEZ MAKAZA!Koliko nas samo mašta o lijepoj dugoj, sjajnoj kosi a koja je pri tome zdrava i bez ispucalih vrhova. Nažalost, samo mali broj ljudi uspije da ostvari ovu želju.

Za lijepu kosu izuzetno je bitno da je pravilno održavamo, međutim, šta i ukoliko se trudimo a naša kosa i dalje ima rasvjetale krajeve i samo puca. U takvoj situaciji mislimo da su makaze neizbježno. Svakako da je potrebno da vašu kosu redovno šišate jer to je jedini način da se riješite rascvijetalih vrhova.

S obzirom da smo svjesni koliko je teško imati dugu kosu ukoliko je stalno šišate, mi vam donosimo jedan odličan recept koji će vas za samo nekoliko korištenja riješiti ispucale kose i ostaviti svježu kosu punu volumena. Smjesu koju vam preporučujemo je veoma jednostavno pripremiti a sastojke svi imate u svojim kuhinjama.

Naime, potrebno vam je:

– jedna kašika meda
– 3 kašike ulja masline
– jedno žumance

Sve sastojke pomiješajte tako da napravite jednu homogenu smjesu. Nakon toga potrebno je da ovu smjesu nanesete na vlažnu kosu i pustite da odstoji sat vremena ili duže ukoliko naravno imate vremena.


Izvor: novi.baPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline