“Ne mogu je probuditi”: Dječak dva dana bio uz mrtvu majku…

Lydiju je našla njezina najbolja prijateljica nakon što ju je u kuću pustio Mason i rekao joj kako ne može probuditi mamu. Mlada majka je umrla od astme.

Lydia Macdonald je umrla u svojem krevetu nakon što je imala napad astme. Njezin sin Mason Martin je bio jedini u kući u Škotskoj s njom i pored mrtve majke je proveo dva dana. Lydiju je našla njezina najbolja prijateljica nakon što ju je u kuću pustio Mason i rekao joj kako ne može probuditi mamu, piše Daily Mail.

– Slomljeni smo. Svjetlo koje je ona unosila u svaku sobu je sada nestalo – kaže majka djevojke Linda Macdonald koja je za medije progovorila tri godine nakon tragične smrti svoje kćeri.

– Mason je bio s njom. Ne znam što je mislio niti kroz što je sve prolazio – kaže Linda.

Masonov otac je umro iznenada kada je dječak bio star samo osam mjeseci. Nakon dva dana koja je proveo uz mrtvu majku bio je dehidriran, a jeo je komad sira koji je pronašao u hladnjaku. Nakon što je Lydia umrla, baka se brine za malog Masona.

– Lydia je bila jaka i nezavisna i to je prenijela na svojeg sina. Govorimo mu da su njegovi majka i otac najveće zvijezde na nebu. Usprkos svemu Mason je dobro drži – kaže baka Linda.

Izvor: 24sata.hr