NAPALI JE ZBOG TEŽINE: Odgovor mlade majke ih uništio…Jedna mlada majka odlučila je na Facebooku odgovoriti dežurnim dušebrižnicima, koji su kritizirali njen fizički izgled u kupaćem kostimu.

lexi-sinclair

Lexi Sinclair, majka iz Kanzasa krenula je na javni bazen sa svojim 4-godišnjim sinom Christianom, a naknadno se na svom Facebooku požalila kako je doživjela neke neugodne komentare.

Jedna žena u svojim pedesetima joj je prišla i počela ispitivati o dječaku, a potom joj je rekla kako bi “muškarcima na bazenu bilo ugodnije kad bi obukla jednodijelni kupaći kostim, budući da bikini nije primjeren za žene koje se još uvijek oporavljaju od poroda”.

Lexi joj je odlučila odgovoriti.

13934935_569463623241885_7898448934453739234_n

– Svi koji me znaju znaju da nisam mogla ostati dužna ovoj ludoj ženi. Samo sam se nasmijala, poljubila svog sina i rekla joj:

“Ponosna sam na svoje tijelo. U samo jednoj godini sam se udebljala 22 kilograma i izgubila 16. U meni je naraslo živo biće i rodila sam prekrasno čudo. Moje tijelo osigurava hranu za moje dijete. Stoga, ne, moje tijelo možda i nije najbolja stvar za gledanje za druge muškarce. Moje strije i obješeni trbuh možda nisu seksi. Ali oni su dokaz da sam napravila nešto super i imam muškarca koji me voli i kojem sam seksi i ovakva. I da budem iskreno, boli me briga šta drugi muškarci i vi mislite. Želim vam ugodan dan ipak”.

Njen je post ubrzo postao viralan na Facebooku, a Lexi dobiva podršku ljudi širom svijeta.


Izvor: net.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


 Lajkajte nas na Facebooku!