NAKON ŠTO GA SE MAJKA ODREKLA: Mustafa Mijajlović oglasio se na Facebooku, A EVO ŠTA JE IZJAVIO…mijajlovic

“Prije svega, selamim i pozdravljam sve dobre ljude, kako one koji me podržavaju, tako i one koji upućuju kritike… Selamim i pozdravljam svoju majku i brata koje neizmjerno volim kao i prijatelje, rodbinu i ostale ljude koje poznajem ma kakva njihova odluka bila…

Cijenim i poštujem odluke drugih kao i svoje odluke. Stoga još jednom veliki selam i pozdrav za sve dobronamjerne ljude ma koje vjere i nacije bili. Vaš Mustafa”, stoji u postu objavljenom na fane pageu Mustafa Mijajlović koji već ima skoro 5.000 pratilaca.

Pored tog fan pagea, na Facebooku se pojavio još jedan istog imena Mustafa Mijajlović, a taj profil prati preko 8.000 osoba. A, tamo je među posljednjim objavama i jedna zagonetna ispod koje fotografija Mijajlovića i Sabahudina Topalbećirevića, sportskog komentatora s kojim je Mijajlović jedno vrijeme radio zajedno na Face TV.

Prije sat vremena na istom je fan pageu objavljen i sljedeći status.

“Svoje vjere se ne stidim, imam svoje razloge što sam postao čovjek predivne vjere kakva je islam. Ne kajem se, a oni koji me ogovaraju, to me pogađa od onih od kojih se nisam nadao. Ali neka, Allah je veliki on stvara i rastvara, a i prašta kod iskrenih pokajanja”, napisao je Mijajlović.


Izvor: fokus.baPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline