Nakon bolesti muža, Ovu vikendicu POKLANJA BESPLATNO, ali pod JEDNIM USLOVOM

Komforna vikendica u selu Vranić, udaljenom oko 35 kilometara od Beograda, koja ima četiri spavaće sobe, dva toaleta, džakuzi i u čujem dvorištu se nalaze trešnja, višnja, šljiva i smokva, mogla bi da postane vaša – i to besplatno!

vikendica-696x456

Postoji samo jedan uslov! Vlasnica ove kuće, Zorka Kecman (62), rješila je da je da nekome na besplatno korištenje, ali zauzvrta traži da novi stanodavac vodi računa o njena tri psa i devet mačaka. Ovaj neobičan oglas postavla je njena prijateljica na Facebooku.

– Imanje sma kupila prije 10 godina, jer mi se selo Vranić dopalo. Tokom zime sam živjela u Beogradu, ali sam jedva čekala da dođe proljeće da odem na selo. Ostajala sam do kasne jeseni. Ova kuća građena je i sređivana s ljubavlju i mnogo pažnje. Pravljena je ne da se u njoj prespava, već da se u njoj uživa – priča Zorka.

Zbog bolesti čovjeka koga voli morala je da ostavi svoje životinje.

– Blaža ima tumor grla, a od decembra je veoma loše. Morali smo da se vratimo u Beograd. Njegovo stanje je ozbiljno – objašnjava Zorka.

Kaže da osjeća veliku grižu savjesti što ih ostavlja. Kuća koju će ustupiti ima nekoliko lijepo namještenih soba, s unikatnim detaljima, kao što su stari gramofon i sat, kućna biblioteka, mašina za pranje sudova… i prostire se na 130 kvadratnih metara.

Cijeli plac zauzima 10 ari a sa terase se pruža pogled na zelena brda, njive i vikendice. Zorka je penzionerka i nema djece, a od onog ko se bude uselio u ovu kuću, očekuje da će osim što će da nahrani njene ljubimce, sa njima i da se igra.

Izvor: kurir.rs