Nakon 70 godina OPET ZAGRLIO svoju veliku ljubav iz mladosti!Veteran Drugog svjetskog rata iz SAD-a u srijedu je nakon 70 godina ponovno čvrsto zagrlio svoju veliku ljubav iz mladosti.

85782_1z


Norwood Thomas (93) i Joyce Morris (88) susreli su se u njezinu domu u australskom Adelaideu nakon što je Thomas samo radi te prilike doletio iz američke Virginije.

Upoznali su se u proljeće 1944. u Londonu kada je Morris imala 17 godina, a Thomas je bio 21-godišnji padobranac.

U razgovoru za australski kanal Today Thomas je ispričao kako je tada s prijateljem na rijeci spazio dvije djevojke koje su unajmljivale čamac. Na kraju su iznajmili dva čamca za svaki par. Ponovno su se susreli nakon nekoliko dana na spoju, a onda je došao dan-D u lipnju 1944. i sudbina ih je razdvojila

Udala se za drugog pa joj je prestao pisati

85782_capture-20160213-233727

Nakon rata Thomas se vratio u SAD, ali su nastavili izmjenjivati pisma. Thomas je čak molio Joyce da dođe u SAD i bude mu žena, no ona je našla drugog te joj je prestao pisati.

Oboje su se vjenčali za nove partnere, a Joyce se nastanila u Australiji. Thomasova supruga umrla je 2001. godine, a Joyce se od supruga rastala prije 30. Prošle godine od svojih je sinova tražila da joj na internetu potraže ime Norwooda Thomasa. I uspjeli su.

Zajedno će provesti Valentinovo

85782_capture-20160213-233754

Par se prvi put nakon mnogo godina ugledao putem Skypea. Njihova ljubavna priča brzo se proširila pa su stotine ljudi počele prikupljati novac kako bi se par mogao sastati. Čak je kompanija Air New Zealand ponudila platiti zrakoplovnu kartu.

Kada je sletio u srijedu Thomas je priznao da je malo nervozan.

– Čvrsto ću je zagrliti. Hvala svima što su pomogli – kazao je za ABC.net.au.

Par će zajedno provesti Valentinovo.


Izvor: 24sata.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...