NAKON 60 GODINA POTRAGE KONAČNO JE PRONAŠLA SVOG BRATA: Kad je saznala ko je on, nije mogla doći sebi od ŠOKA (VIDEO)Škotlanđanka Ida Vild (83) je nakon 60 godina konačno pronašla svog brata, a onda ostala u nevjerici kad je saznala ko je on zapravo.

Ona je dugo godina mislila kako nikada neće pronaći svog usvojenog brata Asgara Patela (78) pošto je morao da se vrati svojoj pravoj porodici u Indiju.

“Srce nam se slomilo kad nas je napustio. Pet godina smo odrastali skupa, bili smo brat i sestra, bilo mi je jako teško. Održavali smo kontakt jedno vrijeme, ali naše porodice su se stalno selile. Na kraju se ispostavilo da nas je godinama tražio, ali nije mogao da nas nađe jer smo se odselili iz Glazgova”, priča Ida.

Ono što ju je iznenadilo kad ga je pronašla jeste činjenica da je on u međuvremenu postao milioner i trenutno se nalazi na 45 mjestu Forbesove liste 100 najbogatijih preduzetnika u Indiji u 2017. godini.

“Nisam mogla da vjerujem. Uspio je u životu, a opet ostao tako draga i prirodna osoba. Stvarno je predivno što se nakon toliko godina vratio u moj život”, kazala je Ida.


Izvor: novi.baPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline