NAJSTRAŠNIJI MOGUĆI KRAJ: Nestalog Ivana (18) tata je našao u podrumu…Potraga za nestalim Ivanom Blajićem, 18-godišnjakom iz Zagreba, završila je na najtragičniji način.

ivan-blajic487

Njega je mrtvog, osam dana nakon nestanka, danas poslijepodne pronašao njegov otac u podrumu zgrade u kojoj su živjeli.

Kako smo ranije javljali, nestali maturant se prošle nedjelje udaljio s adrese u Savskoj ulici i otada mu se izgubio svaki trag. U potragu su, osim očajnog oca i policije, krenuli i njegovi školski kolege koji su središte Zagreba oblijepili lecima o njegovom nestanku.

Nije prebolio nedavnu majčinu smrt

Ivan je živio sam sa 75-godišnjim ocem nakon što mu je u prosincu prošle godine umrla majka. Proteklih dana, dok je potraga još trajala, njegov je otac kazao kako dječak nije mogao preboljeti smrt majke koja je preminula nakon bolesti od koje je bolovala skoro 25 godina.

“Želim da se javi ili odmah dođe kući tati, gdje mu je i mjesto. Bez njega ja ne mogu živjeti”, kazao je potreseni otac prije nekoliko dana.

Nažalost, upravo ga je on našao mrtvog u podrumu zgrade u kojoj su živjeli.

Bio je povučen, nije imao djevojku

Na objavljenim fotografijama Ivan djeluje mnogo mlađe, a otac je objasnio da slika datira iz 2012. godine i da novijih nema jer se dječak nije volio fotografirati.

Otac je, još dok je potraga trajala, također kazao kako se Ivan nije previše družio s vršnjacima, niti je imao djevojku te da je većinu vremena provodio za računalom.


Izvor: 24sata.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline