NAJGORI MONSTRUM NA SVIJETU: Otac godinama silovao kćerkicu, a snimke dijelio sa drugim pedofilima!



Otac monstrum iz Australije čitavu deceniju sek*ualno je zlostavljao svoju kćerkicu od njene druge godine, sve to je snimao pa snimke i fotografije dijelio sa ostalim pedofilima!

Monstrum je zlostavljao djevojčicu između 2002-2011. godine sve dok ona nije postala previše “matora” da zadovolji njegove pedofilske potrebe. Australijanac (50), čije ime nije navedeno iz bezbjednosnih razloga prošle nedjelje se pojavio pred sudom.


Na nekim snimcima koje je dijelio sa svojim prijateljima pedofilima su i djeca od samo 12 mjeseci. Sudija Kristofer Stivenson bio je šokiran i zgranut zločinima.

“Ovo je najgora stvar koju roditelj može da uradi sopstvenom djetetu. Vi ste monstrum i ne zaslužujete da ikada više ugledate svjetlost dana “, rekao je sudija.

Otac monstrum je svakoga dana čekao da njegova supruga ode na posao, a onda započinjao stravično iživljavanje nad sopstvenom kćerkicom.

Policija je pretresajući njegov kompjuter našla snimke koje je dijelio sa drugim pedofilima, a na nekima su stravične scene sadističkog mučenja jedne djevojčice.

“Ono što ste učinili je nezapamćeno zvjerstvo. Ovako nešto užasno ne postoji ni među životinjama. Ljudski razum ne može da shvati gadosti i zločine koje ste počinili”, rekao je sudija.

Otac psihopata osuđen je po 51 tački optužnice, od čega je 19 za sek*ualni odnos sa kćerkom, a 24 za snimanje djeteta u neprikladnim položajima. Djevojčica je od samog početka bila žrtva, i nije uopšte imala svijest o tome da je otac zlostavlja.

Australijanac je osuđen na 40 godina zatvora, a javnost je šokirana činjenicom da će saslušanje za puštanje na uslovnu kaznu imati poslije samo 12 godina u zatvoru.


Izvor: Kurir.rs



POGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline