NA GRANICI SA BiH: Pijani vozač “odnio” carinsku kućicu…Nesvakidašnja i po mnogo čemu neobična saobraćajna nesreća dogodila se u ranu zoru u petak na graničnom prijelazu Vinjani Donji-Gorica.

57a45b80-1954-4655-8eca-1aa60a0a0a64-udes-11-preview

Negdje oko 4 sata i dvadeset minuta iz pravca Imotskog prema Bosni i Hercegovini naišao je jedan vozač s područja Imotske krajine (1975.).

Očito ne prilagođavajući se uvjetima koji se moraju poštovati prilikom prelaska državne granice, izgubio je kontrolu nad automobilom te se svom silinom zabio u carinsku kontrolnu kućicu. Prije toga razbio je rampu, zaštitnu željeznu ogradu koja je odletjela desetak metara. Prevrnuo je kućicu u kojoj se toga trenutka našao dežurni carinik.

Na svu sreću drugi je bio na kontrolnom punktu izvan kućice. Kolika je silina udarca bila svjedoči činjenica da se kontrolna kućica prevrnula, te je tom prilikom i jedan službenik carine lakše povrijeđen. Povrijeđen je lakše, također i vozač automobila, kojemu je prema neslužbenim podacima izmjereno 2 promila alkohola u krvi.

On je nakon nesreće priveden u policijsku stanicu Imotski do triježnjenja, a nakon toga slijede mu prijave po zakonu o sigurnosti saobraćaja.


Izvor: Slobodna DalmacijaPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


 Lajkajte nas na Facebooku!