MUŽ STALNO LAKIRAO MALI PRST: Milioni zaplakali kad su shvatili zašto

Matt i Libby Sanders zaljubili su se na prvi pogled i vjenčali nakon četiri mjeseca. Roditelji petoro djece (18, 14, 12, 8 i 4) poznati su po tome što bez obzira na sve ostaju vedri.

Ashampoo_Snap_2016.05.12_07h34m33s_001_

“Svi imamo dobar smisao za humor. Svemu se možemo smijati”, kaže Libby, prenosi Buzzfeed. A upravo taj njihov smisao za humor nedavno je dirnuo mnoge. Libby je u februaru zbog neobične nesreće s vratima ostala bez malog prsta. A prošli tjedan je podijelila post koji je postao viralan.

Ne mogu ni zamisliti divnijeg čovjeka

“Eto za kakvog sam se čovjeka udala… Lakirala sam nokte i usput komentirala kako sam zaboravila da ne moram lakirati mali prst na lijevoj ruci. Samo sam zaboravila da sam izgubila mali prst, no uvijek me ‘zbedira’ kad me nešto podsjeti na to. Mat je jednostavno rekao ‘bit ću tvoj zamjenski mali prst. Do kraja života možeš lakirati moj mali prst da odgovara tvojim prstima’. To sam i napravila. Ne mogu ni zamisliti divnijeg, brižnijeg čovjeka. Nema riječi kojima bih opisala našu ljubav” napisala je u postu koji je podijeljen više 120 tisuća puta.

Izvor: novi.ba