Muž ju je varao i zvao “SLONICA”: Osvetila mu se tako što se TRANSFORMISALA! EVO KAKO…

Dan kada se udala za nju je bio najsrećniji u životu. A onda joj je muž postao noćna mora!

127192_hos_630x0

Lizet (25) je bila ludo zaljubljena u svog dečka Hosea kada su se venčali. Onda je na svet došla njihova ćerkica, i Lizet se, prirodno, ugojila u toku trudnoće. Kada se porodila, nastavila je da gomila kilograme. Kada je stvar izmakla kontroli, Hose je počeo da je maltretira. Stalno ju je zvao “debela” i na svaki način joj srozavao samopouzdanje.

– Pokušavala sam da iniciram seks ponekad, a on bi se samo demonstrativno okrenuo na drugu stranu i zaspao. Shvatila bih da mu se gadim i dok bi on mirno spavao, ja bih noć provela u suzama – kaže Lizet. Kako nije imala podršku ni u kome, pronašala ju je u još više hrane. Došla je do konfekcijskog broja 54, a sve se završilo tako što je saznala da je muž vara.

127186_lizet_630x0

Godinama je trpela poniženja, ali to je bila kap koja je prelila čašu. Rešila je da nešto preduzme.

– Često bih ga uhvatila kako me gleda sa gađenjem. Dok bih večerala, a hrana mi se mrvila po stomaku, promrmljao bi sebi u bradu, ali dovoljno glasno da ja čujem, “debela”. Jednog dana mi je u lice rekao da sam slonica. Očajnički sam želela da smršam i ponovo budem ona obla, zgodna devojka u koju se zaljubio, ali nikako nisam imala dovoljno snage volje za dijetu – kaže ona.

– Kada sam jednom došla do njegovog telefona i pregledala mu poruke, našla sam na stotine inkrimišućih stvari u njegovom inboksu. Zgrozila sam se, ali upravo to mi je pomoglo da se transformišem. Naročito kada je odmah priznao sve i rekao mi da se ne kaje jer sam “ružna i uvek ću ostati ružna.” Rešila sam da mu nikada više ne dozvolim da me povredi – kaže ova neverovatna žena. Odmah je zatražila razvod i okrenula se sebi.

127194_deb_630x0

Lekar joj je rekao da joj je jedina opcija hirurško smanjenje želuca, budući da je imala 139 kilograma, ali ona to nije htela. Umesto toga, potpuno je promenila ishranu i počela da udarnički vežba. Hose je za to vreme vikendom uvek uzimao ćerku. Onda, posle par meseci, počeo je da je sve duže gleda. A onda joj je rekao da je zgodna.

– Zatvorila sam vrata kada mi je to rekao. Nikada ga više ne bih primila nazad. Ipak treba da budem uzor svojoj ćerki i želim da je naučim da je takvo ponašanje neprihvatljivo – zaključuje na kraju Lizet, koja danas ima 57 kilograma i izgleda nikad bolje!

Pogledajte video:

Izvor: littlethings.com