MONSTRUOZNA MAJKA: Ubila bebu, a kad saznate razlog ŠOKIRAĆETE SE!Jedna Rumunka brutalno je ubila svoje novorođenče nakon što je shvatila da izuzetno liči na njenog tajnog ljubavnika.

elena-smocot111-696x456

Elena Smocot (27) osuđena je na 18 godina zbog monstruoznog ubistva svog djeteta.

U tom trenutku je bila kod kuće sa svojim četverogodišnjim sinom i sedmogodišnjim nećakom kada je shvatila koliko se njen tek rođeni sin razlikuje od njih.

Ona je policija rekla da čim je primijetila sličnost s ljubavnikom, zgrabila je dijete za noge i okretala ga oko sebe, dok je dijete udaralo glavom o namještaj. Tada je prestalo vrištati. Potom ga je iznijela, bacila na pod i zgazila ga nekoliko puta.

elena-smocot2

Slika: Beba je pronađena u kutiji

Drugo dvoje djece su čuli vrisku i pobjegli kod komšija kako bi pozvali pomoć.

U međuvremenu, Elena je zgrabila slomljenu pločicu i napala dijete s njom. Izvukla mu je crijeva, stavila ih u kadu, a zatim se istuširala pored njih.

Stravičan zločin dogodio se u Barladu i šokirao je cijelu Rumuniju.

Tokom suđenja, rečeno je da je žena možda bila u depresiji jer je 2010. i 2012., također, patila od postporođajne depresije.

Ona je na sudu rekla da niko nije znao da je imala ljubavnika, a u razgovoru s istražiteljima je rekla i jezive detalje o ubistvu.

– Opisala je način na koji je izvadila bebi crijeva i rekla je da nije bilo lako izrezati dijete, kao npr. piletinu, kazala je tužiteljica Alice Ruja.

Osim što je dobila 18 godina zatvora, oduzeto joj je i skrbništvo nad drugo dvoje djece.


Izvor: fokus.baPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline