MOMAK (24): “PRIJATELJU, ševio sam ti mamu i moraš znati jednu stvar o njoj”Spavanje sa starijom, seksi majkom svog najboljeg frenda sigurno je većini muškaraca barem jednom prošlo kroz glavu, a ovom je mladom frajeru to i pošlo za rukom.

milf


Mladić je svoju priču odlučio podijeliti sa svijetom putem kolumne Draga Deidre u časopisu The Sun, a mi vam donosimo kako je ostvario svoju seks fantaziju.

Sve je počelo bezazleno, jednog dana nakon utakmice ragbija.

“Seksao sam se s majkom svog frenda nakon utakmice ragbija. Nastavili smo se svakodnevno viđati. Imam 24 godine, a ona ima 41. Moj me frend upoznao sa svojom majkom nakon utakmice i odmah sam osjetio nevjerojatnu kemiju. Ona izgleda odlično za svoje godine i uživam u razgovoru s njom. Ima lude obline i lijep osmijeh. Kad je moj frend nakon utakmice otišao kući, rekla je kako mora otići kupiti neke stvari. Shvatio sam da mi je to prilika da je odvučem u svoj stan, pa sam je pozvao na kavu prije shoppinga. Pristala je”, započinje ovaj lukavi mladić.

Priča se nastavlja i doznajemo detalje njihove ‘prljave’ afere.

“Moj je stan bio u velikom neredu, pa sam ga počeo pospremati kad smo ušli. Ona mi je pomagala, a nakon što sam u kuhinju odnio neke prljave šalice, počela se skidati… Nisam znao što reći. Nasmiješila se i polako mi prišla”, bilo je jako napeto.

Ukoliko vas očekuje seks s majkom vašeg prijatelja, stanje stana je najmanja briga koju od tog trenutka imate.

“Počeli smo se ljubiti, a seks je bio fantastičan. Nikad nisam doživio tako nešto. Nastavili smo sa svojim igricama i viđamo se onoliko koliko možemo. Ona je udana i ima, uz mojeg frenda, još dvoje djece. Često odem kod njega kako bih je vidio, a to je lako jer imam savršen izgovor – idem posjetiti najboljeg prijatelja. On, naravno, nema pojma što se događa, kao i ostatak obitelji. Ponekad se potajno poljubimo u njihovoj kuhinji… Želim se nastaviti viđati s njom, ali ne znam kako bi to funkcioniralo”, završava mladi srećković.

Deidre, novinarka kojoj se obratio za savjet, napisala mu je kako bi to trebao ‘prekinuti dok još može’.


Izvor: net.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline