MAMA, NEĆU VIŠE DA ŽIVIM: Priča o ovom dječaku SLAMA SRCA cijelom svijetu…

Potresna priča osmogodišnjeg dečaka Kristijana iz Hadersfilda u Engleskoj koji se bori s agresivnim tumorom zbog kojeg bi mogao da izgubi oko slomila je srca ljudi širom planete, a hrabri dečak je počeo da klone duhom nakon dugotrajne borbe s opakom bolešću rekavši “da ne želi više da živi”.

Dečak i njegova majka se već dugo bore s nemilosrdnim tumorom, ali nijedna terapija koju je bio u prilici da primi nije uspela da mu pomogne, uključujući hemoterapiju i 31 tretman radioterapijom koja mu je na licu prouzrokovala bolne opekotine.

Iako se kancer u jednom trenutku povukao, vratio se ponovo, što je dečakovu majku Evu Sitkovsku primoralo da pokuša da prikupi ogromnu sumu novca ne bi li Kristijan nastavio lečenje u Americi u bolnici u Hjustonu koja na jedinstven način tretira ovakva stanja pacijenata.

Dečaku je tumor dijagnostikovan u januaru 2016. i otada se nalazi na konstantnom lečenju. Umoran i iscrpljen zbog bolesti i terapija i strah da će izgubiti oko, dečak je majci rekao “da ne želi više da živi”, što je nju potpuno slomilo.

Majka apeluje na sve ljude dobre volje da joj preko stranice GoFundMe, pomognu da prikupi neophodna sretstva za nastavak lečenja sinčića, a koja iznose 200.000 funti.

Kristijan ima mlađeg brata Oskara, a majka apeluje za pomoć u nadi da će on imati priliku da odrasta uz starijeg brata.

Porodici je saopšteno da bi Kristijano bio dobar kandidat za lečenje u Barzinski klinici u Hjustonu u kojem se primenjuje terapija za obolele od iste vrste tumora koja daje vrlo dobro rezultate i do sada je spasavala mnoge ljudske živote.

Izvor: blic.rs