“Mama mi je poginula i poslala poruku s neba, želim da je svi vide”

Kad je čivava Bobby, imao samo pet dana, njegovu mamu je pregazio automobil. No, zahvaljujući mačjoj udomiteljskoj obitelji, Bobby je sada ravnopravan član u leglu mačića.

Ashampoo_Snap_2016.05.01_08h36m23s_001_

Na kraju rezultat ovog spajanja je bio toliko uspješan (i sladak) da je video kojeg je na svoju Facebook stranicu postavila udruga iz Michigana 22. travnja pregledan gotovo 60.000 puta i podijeljen preko 11.000 puta.

Kako su naglasili nadležni iz udruge koja je zbrinula psića ključno je da štene Bobbyjeva uzrasta dobiva majčino mlijeko kako bi naraslo snažno i veliko.

Na žalost u skloništu u kojem je bio smješten Bobby nije bilo kujica koje doje, ali zahvaljujući kreativnosti osoba koje se brinu za životinje u skloništu Bobbyja su sparili s macom Gwen koja je prigrlila Bobbyja us svoje leglo mačića.

“Potpuno je pogrešno misliti da se psi i mačke ne slažu, kao što vidimo iz ovog primjera, mogu bez problema postati dio iste obitelji”, rekao je Ryan McTigue, glasnogovornik Udruge iz Michigana za Detroit Free Press.

Bobby sada ima pet tjedana i s mačićima i Gwen ostat će još nekoliko tjedana dok svi ne budu dovoljno veliki i snažni da mogu ući u postupak posvajanja.

Pogledajte video:

Izvor: net.hrPratite nas na FB!
Lajkujte i podržite našu stranicu
×
Did you like it?
Share it on Facebook
  Pratite nas na Facebooku