MALI ANĐEO JE UMRO ZA BOŽIĆ: Posljednje 4 riječi su rasplakale svijet

Jackson Turner preminuo je na rukama svojih roditelja u bolnici Royal Victoria od ozljeda zadobivenih u stravičnoj automobilskoj nesreći dan nakon Božića.

jac3

Hrabra majka malenog Jacksona Turnera, Lynsey, odlučila je podijeliti svoje posljednje riječi koje je uputila voljenom sinu u trenucima prije njegove smrti.

“Rekla sam mu ‘See you later alligator’ (Vidimo se kasnije, aligatoru) i dodala da odnosi moje srce sa sobom ali da će mi ga vratiti kad se ponovno susretnemo”, priča neutješna majka za Belfast Live.

Jacksonova četverogodišnja sestra Ally je također bila u autu tog kobnog dana, kad je dvoje dječice njihova baka Margaret Saunders vozila kući roditeljima. Malena Ally leži u bolnici zbog ozljeda koje, nasreću, nisu opasne po život.

“Nakon što sam mu rekla utješnu frazu ‘See you later alligator’, njegova tata i ja smo ga poljubili i zauvijek se oprosti se od njega. Fraza koju sam mu rekla je nešto što je maleni Jackson čuo svakoga dana, riječi koje su ga smirivale i zbog kojih je bio uvjeren da će vidjeti majku i oca svaki dan nakon škole”, nastavlja Lynsey.

jac1

Subotnja nesreća je za bolnicu prikovala i baku Margaret koja je u kritičnom stanju.

Jackson je preminuo u bolnici Royal Victoria u Belfastu samo nekoliko sati nakon nesreće, u 18:30 u subotu navečer.

Još je sedam ljudi ozlijeđeno, uključujući baku Margaret. Ostalih šestoro nisu u životnoj opasnosti.

Četvorogodišnja Ally je obožavala svojeg starijeg brata, a roditelji su joj rekli da je Jackson otišao s anđelima.

“Jackson je bio duša zabave. Uvijek je bio u središtu pozornosti, moj maleni pomočnik. Nigdje nisam išla bez njega, a ni on bez mene. Volio je pričati i rijetko je bio na miru. Uvijek se želio grliti sa svima, pogotovo kada je nekome zagrljaj bio zaista potreban. Volio je nogomet iako nije bio posebno dobar u njemu. Bio je i dio grupe nazvane ‘Roditelji i djeca zajedno’ i svaki bi mi tjedan napravio neki alat kojeg sam morala iskoristiti”, priča kroz suze njegova majka.

Prije samo tri dana, Lynsey i njezina djeca uzbuđeno su odmatali Božićne poklone, a taj će trenutak zauvijek ostati urezan u sjećanje Jacksonove obitelji.

“Božić je bio prekrasan, kuća nam je izgledala kao prodavaonica igračaka. Posvuda su bile kutije Lego kockica, a Jackson je dobio i Xbox. Tog je jutra ustao prvi i probudio nas ostale”, nastavlja Lynsey.

Najveći problem, uz bakino zdravstveno stanje je kako Ally objasniti da njezin stariji brat više nikada neće biti s njom na Božić.

jac2

“Ally je bila njegova sjena. Uvijek je pazio na nju i pratio je u vrtić. Bili su najbolji prijatelji i sve su radili zajedno. Jako je tiha od nesreće. Zna da se njezin brat neće vratiti ali joj nije jasno zašto. Objasnila sam joj kako stvari stoje, ona je pametno dijete i ne mogu joj lagati”, neutješna je majka.

Jacksonov otac, Alan Saunders, s kojim je dječak provodio svaki drugi dan neutješan je zbog gubitka svog malenog sina.

Zbog zdravstvenog stanja Margaret Saunders još nije poznato kad će se održati pogreb, a za njezin se oporavak moli cijela obitelj.

Izvor: net.hr