MALA DJEVOJČICA (4) VELIKOG SRCA: Nepoznatom starcu vratila je volju za životom…

Umrla mi je žena i dok nisam naletio na ovu zaigranu djevojčicu, mjesecima sam bio depresivan, sažaljevao sam sebe. Ona me je vratila u život, rekao je Dan (82).

9016bba582c20ef8a988

Sve je počelo onog dana kada je 4-godišnja Norah Wood iz SAD-a otišla s majkom u supermarket u nabavku kolača za svoj rođendan. U jednom redu je među policama ugledala vrlo tužnog starca i zastala. Mahnula mu je i rekla: “Bok stari čovječe. Danas je moj rođendan.”.

Doviknula je to 82-godišnjem Dan Petersonu koji je bio u dubokoj depresiji već pet mjeseci, otkako mu je umrla supruga.

Iznenađeno je pogledao malo nasmijano lice i odgovorio: ” Pa zdravo mlada damo, kako si danas?”.

Pričali su nekoliko minuta, a majka od djevojčice kasnije je pričala kako je prizor bio vrlo sladak. Razgovarali su kao da se poznaju godinama. Na kraju je Norah poželjela slikati se s Danom.

– Fotografija? Sa mnom – upitao je iznenađeno.

– Pa da, za moj rođendan – dodala je malena.

Pozirali su zajedno pa se na kraju zagrlili kao stari prijatelji koji se nisu vidjeli godinama.

Fotografija iz supermarketa, taj dan kad su se upoznali

7a771fbf5486d22c7e20

U poznali su se u kolovozu ove godine i od tada se redovito druže. Kada se ne susretnu u trgovini, posjećuju jedno drugo. Starac i djevojčica postali su najbolji prijatelji. Bio je kod njezine obiteljji na večeri i družio se s njezinih šestero braće i sestra. Ona mu je promijenila život.

Pokazuje mu crtež koji je napravila za njega

036a19047e3976310a6a

– Taj dan kad sam je upoznao bio je najbolji dan koji sam doživio nakon dugo vremena. Dok nisam naletio na ovu zaigranu djevojčicu, mjesecima sam bio depresivan, sažaljevao sam sam sebe i sve gledao pesimistično. Ona me je vratila u život, ponovo je u njega unijela svjetlo, osjećaj sreće – kaže Dan.

Pogledajte ih u videu kako su slatki:

Pozvala ga je na čaj i kolače

3d1cfee37d472f1d9802

Izvor: 24sata.hr