MAJKA TROJKI POSLALA DIRLJIVU PORUKU: “Vrati nam kola i kolica, kako da vodimo djecu u vrtić…”

– Najteže mi je palo da deci od dve i po godine objasnim šta znači reč ukrasti i gde nam je auto – ovako počinje priču razočarana sugrađanka Jelena Kostić, kojoj je ukraden porodični automobil pre nekoliko dana, sa tri dečija sedišta i kolicima za trojke.

0bd9131224776cac8d062e928bfb9012

Krađa automobila marke “reno senik” dogodila se u petak na parkingu ispred zgrade Jelene Kostić, u Ulici Ljuba Vučkovića na Voždovcu oko tri ujutru. Kako kaže Jelena, postoje snimci iz obližnjeg marketa na kojima se vidi da počinilac kruži oko automobila, telefonira, a zatim otpozadi ulazi u njega.

U automobilu su bila tri auto sedišta za trojke kao i kolica za trojke, a na zadnjem staklu ima nalepnica “Trojke u autu”.

07d38407b1c27c1053682f42a7cb7922

Jelenin suprug je preko dana na poslu, pa kako su mališani krenuli u vrtić, odvesti ih do tamo je sada mnogo teže.

– Veoma je teško, ne mogu sve odjednom da ih ubacim u autobus. Ponekad uzmem taksi, a po koji put nas odveze od komšija, ali ne želite stalno od nekoga da tražite pomoć – priča Jelena.

Jeleni i njenom suprugu trebalo je preko godinu dana da sakupe novac da kupe ovaj automobil, a nakon toga su svakog meseca kupovali i po jedno sedište. Za kolica za trojke koja su takođe bila u autu pomogla im je i Opština Voždovac.

Policija je preuzela snimke iz obližnjeg marketa i radi na uviđaju.

Porodica Kostić je nemoćna, ali se nadaju da će se njihov a utomobil pronaći i mole građane ako ga vide da im se jave ili prijave.

Izvor: blic.rs