Majka objavila potresnu fotografiju sa sinom na samrti: Moj sin je napravio OVU grešku! Podijelite porodici i prijateljima

Kanađanka Šeri Kent objavila je na Fejsbuku tužnu fotografiju sa sinom koji umire. Nedelju dana nakon što je fotografija snimljena mladić (22) je umro.

Majka je fotografiju objavila 19. aprila i skupila je puno komentara.

– Želim da svako zna da je moj sin Mihael umro od predoziranja drogom fentanil – napisala je majka kako bi upozorila na tu opasnost.

“U Kanadi dnevno od predoziranja drogom umre petoro do sedmoro ljudi”, upozorava ova majka.

– To je prava epidemija. Ali moram naglasiti da moj sin nije bio zavisnik nego je napravio grešku koja ga je stajala života – kaže Šeri Kent.

Fentanil je inače droga koja je 100 puta jača od morfijuma. U medicini on spada u grupu lekova protiv bolova. Samo dva miligrama čistog fentanila može da ubije odraslog čoveka.

– Nijedna druga droga u Kanadi ne ubija ljude kao fentanil. Krade nam decu i naše najdraže. Molim vas podelite ovu sliku sa svojom porodicom i prijateljima kako bi se izbegle tragedije – upozorava Šeri.

Prema statistikama 2016. godine 2.000 ljudi je u Kanadi umro od fentanila, a ove godine bi moglo biti više smrtnih slučajeva.

Od fentanila je prošle godine umro i pevač Princ, podseća Bild.

Izvor: Telegraf.rs