MAJKA HRABROST: Slomljena i u suzama slavim kćerki 1. rođendan…

– Sama ne bih mogla da proslavim rođendan kćerki kako dolikuje. Zahvalna sam zbog nove radosti na licima moje djece. Preživjeli su traumu, sigurno su vidjeli kako me je muž mučio – rekla je Marija koja je pretrpjela teško nasilje od strane supruga.

97719_1marija-ferizovic-ahmet-marinkovic-prebijena-pretucena-batine-zigosana-nasi-1475358622-1002837

Marija Ferizović (21), koju je dva dana zvjerski mučio nevjenčani suprug Ahmed Marinković (40), proslavila je jučer prvi rođendan najmlađem djetetu. Redakcija se potrudila da ovoj namučenoj ženi i njenoj djeci organizuje malu zabavu sa željom da, bar na trenutak, zaborave pakao kroz koji su prošli.

97719_mari

“Uvijek sam trpjela i ćutala”

I dok je na sigurnom pokušavala da se opusti, pred očima su joj navirale slike nedavno proživljenog mučenja. Teško joj je bilo što je sve troje djece bilo u stanu dok je trpjela iživljavanje.

– Ahmet ih je otjerao da ne bi gledali šta mi radi. Suzdržavala sam se da ne pustim glas dok me je tukao , da ne bi čula djeca. Uvijek sam trpjela i ćutala, ali kad je počeo da me peče užarenim limom i žiletima, nisam mogla da izdržim, jaukala sam i vrištala – pričala je nesrećna žena.

97719_marija-fa

– Danas je mojoj najmlađoj kćerki prvi rođendan – rekla je Marija zahvalivši se na pomoći da joj ovaj dan prođe u znaku veselja i radosti. Ona je dodala da njen muž nije tukao djecu, ali je često vikao na njih.

Kako se nezvanično saznaje, u ponedjeljak će morati u bolnicu zbog polomljenog nosa i vilice.

Izvor: Kurir.rs