Mačke znaju kada su ZLI DUHOVI u kući i OVAKO vas upozoravaju na to…

Strahujete li od uroka ili se bojite kako vam netko želi napraviti nešto loše, tada dodirujte svoju mačku s obje ruke, mazite joj lijevu šapu pa nastavite sve do rep.

Mačke imaju pozitivnu auru i zato ih je dobro imati. Osim što će od zla i negativne energije čuvati kuću, čuvat će i sve ukućane. One su poznate kao istjerivači zlih duhova iz domova. Ako vidite mačku da dugo sjedi u jednom dijelu prostorije i gleda u nešto, to može biti pokazatelj prisustva zlih duhova. U takvim situacijama je preporuka zapaliti pelin i zadimiti kuću.

Kada se mačka mota nekome oko nogu, tada s njim dijeli svoju pozitivnu energiju, zapravo je prenosi na njega. Zato nije pametno odgurivati je od sebe u strahu od dlaka jer za mačke kažu kako su čarobne životinje. Na primjer,strahujete li od uroka ili se bojite kako vam netko želi napraviti nešto loše, tada dodirujte svoju mačku s obje ruke, mazite joj lijevu šapu pa nastavite do repa.

Zanimljivo je kako ove životinje u kući i oko nje najviše borave na mjestima gdje je najviše negativne energije. U Rusiji imaju ritual da prije useljenja u novi dom, u njega najprije puste mačku. Ona tada eliminira negativnu energiju starih vlasnika i unosi pozitivnu. Naime, mačke žive u visokim energetskim zonama.
Jačina moći ovisi o tome kojoj vrsti pripada. Pa se tako vjeruje da mačke Perzijske, Sphinx, Rex i Munchkins rase imaju duplo više magičnih i iscjelitelhjskih sposobnosti u odnosu na druge.

Nije svejedno ni koje boje je mačka:

– Crna – povezuje se s okultnim moćima, vješticama, magijom i zaštitom. Crne mačke imaju veliku moć upijanja negativne energije i donose mudrost te moć dobrog rasuđivanja.

– Crvena – vežu se uz mušku energiju i privlače novac.

– Plavkasta ili sivkasta – pomaže u održavanju osjećaja sreće, ljubavi, mira, kao i emocionalne stabilnosti.

– Bijela – mačke ove boje smanjuju stres i imaju energiju koja privlači dobro zdravlje.

– Dvobojna – donose dugovječnost i uspjeh.

– Trobojna – štite od zla i privlače prosperitet i sreću.

– Prugasta – privlače veselje i dobro raspoloženje te štite od stresnih situacija.

Izvor: Atma.hr