LJUDINA: Đoković posjetio izmučenu djecu Sirije i Palestine, te donirao 200.000 eura!Novak Đoković nerijetko postidi sportski, svjetski krem svojim izjavama i postupcima koji i priliče jednom od najboljih tenisera svijeta…

101115_1djokvic

Društvene mreže i internet kolaju informacijama i linkovima, te i fotografijama srpskog tenisera kako u naručju drži palestinsku i sirijsku izmučenu djecu, te šalje poruku mira cijelom svijetu.

Podsjetimo, nedavno je javno osudio nimalo sportski, a ni ljudski čin izlaganja transparenta “Nož, žica, Srebrenica” u Grčkoj, te nekoliko puta potvrdio da se stidi srpskog naroda koji propagira mržnju na osnovu žrtava genocida.

Kako prenosi portal balkanvijesti.info, ovog je puta Nole želio skrenuti pažnju sa svog imena, karijere i zasluga u cijelom svijetu na ono što se dešava u Siriji i Palestini, šireći poruku mira i nade da će nekad stati njihova patnja.

Siguran je, prenose mediji, da oni koji mogu i imaju medijski prostor, ovakve teme imaju obavezu forsirati, inače će, kao i uvijek, ostati u sjeni i nedorečene, a krv će nastaviti da lije.

Kako saznajemo, neskromnih 200.000 eura uplaćeno je na njihov račun!

On nije samo srpski miljenik, odavno je zaslužio titulu prije svega dobrog čovjeka, a onda tenisera. Kapa dole ljudino!


Izvor: Senzacija.baPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline