Klintonova uz GROHOTAN OSMIJEH prokomentarisala GADAFIJEVO UBISTVO (VIDEO)Klintonova je tokom jednog intervjua prokomentarisala situaciju o Libiji, i to ne na način kako bi jedna političarka trebala da govori o državi i smrti čoveka s kojim su američke vlasti u jednom periodu blisko sarađivale

hilari-gadafi-620x350

Hilari Klinton je bila državna sekretarka SAD kada su NATO snage bombardovale Libiju, i kada je ubijen lider ove države, pukovnik Moamer Gadafi. Klintonovu su tokom jednog intervjua pitali o smrti Gadafija, a njena reakcija ne priliči nijednom čoveku, a kamoli uticajnom državniku

Podsetimo, Gadafi je bio uhvaćen i bio je ranjen u obe noge, dok je pokušavao da pobegne u konvoju koji su napali lovački avioni NATO-a. Ove godine se pojavio i snimak na kojem može da se vidi kako su ga pobunjenici maltretirali i iživljavali se nad njim na najgori mogući način.

Tada državna sekretarka, prema pojedinim izvorima, nije imala plan kako da se izbori sa libijskom krizom, a mnogi je optužuju da je morala da spreči napad na američki konzulat 2012. godine u Bengaziju, kada je ubijen ambasador Kris Stivens.

Klintonova je tokom jednog intervjua prokomentarisala situ hilaciju o Libiji, i to ne na način kako bi jedna političarka trebala da govori o državi i smrti čoveka s kojim su američke vlasti u jednom periodu blisko sarađivale.

– Došli smo, videli smo, umro je – rekla je Klintonova uz osmeh.

Pogledajte video:


Izvor: telegraf.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...