KĆERKICA STALNO ODBIJALA MAMIN ZAGRLJAJ: Šokirala se kad je otkrila zašto

Tina Traster i njezin suprug uvijek su htjeli posvojiti dijete, a na koncu su posvojili djevojčicu iz sibirskog sirotišta.

tina-julia

Tina je odmah znala da nešto nije u redu jer ju je posvojena djevojčica Julia izbjegavala, nije se htjela maziti s njom niti joj pokazivati bilo kakve znakove privrženosti.

Zabrinuta majka nadala se da će to proći s vremenom, no stvari su se kristalizirale kada je Julia krenula u školu. Kada bi Tina došla po nju, Julia bi bila izolirana od ostalih, a često se i skrivala pod klupom.

Tina je postala depresivna i mislila da je loša majka no tada je saznala poremećaj koji se događa siročadi koju imaju tolike traume zbog toga što su ih roditelji napustili da se boje zbližiti s novim ljudima iz straha da ne budu opet napušteni.

Kada je saznala za poremećaj, majka je poduzela sve kako bi pomogla Juliji da se oporavi, a danas su konačno prava majka i kći.

Tina je napisala i knjigu ‘Dvostruko spašavanje Julie’ kako bi pomogla roditeljima koji se nose sa sličnim problemima, a više o njezinoj priči možete pogledati u videu ispod.

Pogledajte video:

Izvor: net.hr