KARLEUŠA TEŠKO BOLESNA: Pjevačica krije veliku tajnu!Jelena Karleuša ima ozbiljnih zdravstvenih problema, ali to krije od svih! Za njeno pogoršano zdravstveno stanje znaju samo članovi najbliže porodice koji su joj velika podrška, piše “Kurir Stars”.

92661_1bolesna jelena karleusa

Jelena je osjetila malaksalost i imala velike glavobolje početkom mjeseca, na odmoru u Dubaiju. Iako je za javnost porodično ljetovanje sa suprugom Duškom Tošićem i kćerkama Atinom i Nikom izgledalo idilično, Karleuša je većinu vremena provela u sobi.

– Teško je disala, a prvih dana je pripisivala promjeni klime. Međutim, nekoliko puta je osjetila nesvjesticu, pa je svakodnevno imala glavobolje. Duško je nagovarao da prekinu odmor i vrate se kući, ali ona nije htjela zbog kćerkica – kaže izvor blizak pjevačici.

Po povratku u Beograd, Jelena je potegla veze i zakazala preglede na VMA, ali nije željela da otkaže već unaprijed zakazane nastupe i snimanja.

– Doktori su joj rekli da je stvar ozbiljna. Imala je stres za stresom, nije se odmarala, mnogo je radila i na kraju ju je sve stiglo. Najveći stres je doživjela kada joj je majka Divna završila u bolnici početkom godine! I eto, šest mjeseci kasnije, i ona ide na iste analize kao Divna. I ista je mama, neće da sluša ljekare, radi po svom – ističe isti izvor.


Izvor: Kurir.rPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline