Kakva je to majka? Zbog “Fejsa” zanemarila bebu i ostavila ju da se utopi…

Majka je ostavila svoju 6-mjesečnu kćerkicu na kupanju i za to vrijeme odlučila pogledati što ima novo na Facebooku. Nažalost, zaboravila je na dijete koje je preminulo od posljedica utapanja…

Cheyenne Summer Stuckey (21) spremila je svoju 6-mjesečnu curicu Zaylu na kupanje i “skoknula” provjeriti što ima novo na omiljenoj društvenoj mreži – Facebooku, ni ne sluteći kakva se tragedija sprema.

Nakon što je napustila kupaonicu, Cheyenne se nakratko pobrinula za svoje drugo dijete i usput “bacila oko” na naslovnicu Facebooka. Kad se sjetila da je malena Zayla u kadii, bilo je prekasno.

Istražiteljima je rekla da je pustila bebu samu na par minuta, no istraga je pokazala da se radilo o punih 18 minuta. Naravno, beba se bez nadzora svoje majke utopila, a Cheyenne je u policijskoj izjavi rekla da “nije znala kako reanimirati svoju kćer”, prenosi Sun.

Beba je odvezena u bolnicu u kojoj su liječnici ubrzo konstatirali smrt.

Na stranici za donacije GoFundMe objavljena je priča o nesretnoj Zayli i skuplja se novac za njen pogreb, a majka će biti optužena za ubojstvo iz nehaja.

Izvor: 24sata.hr