Kako da ODLEDITE šoferšajbnu za 5 sekundi, a da ne morate da grebete staklo (VIDEO)Da li je i vas jutros na parkingu zateklo neprijatno ledeno iznenađenje? Zaleđena šoferka na automobilu i nervoza što sada morate da grebete auto, smrzavate se, kasnite na posao… Pomažemo vam da problem rešite brzo, preparatom koji možete da napravite sami sredstvima iz vaše kuhinje.

Da li je i vas jutros na parkingu zateklo neprijatno ledeno iznenađenje? Zaleđena šoferka na automobilu i nervoza što sada morate da grebete auto, smrzavate se još 10-ak minuta, kasnite na posao… Pomažemo vam da problem rešite za samo 5 sekundi, preparatom za odleđivanje stakla koji možete da napravite sami u kućnoj radinosti.

Pogledajte video i podijelite s prijateljima:

Ako nemate pri ruci sprej za odleđivanje stakala na automobilu, možete bez problema da ga napravite i sami. Ovaj trik će postati vaš kec iz rukava za vreme jutarnjeg mraza, ali i kad dođe prava ciča zima.

Ukoliko vas iznenade zamrznuta stakla na automobilu, a niste kupili sprej za odleđevanje, možete stvar da popravite sa samo dva sastojka – vodom i alkoholom.

Naspite sastojke u bocu s raspršivačem u razmeri 2:1, odnosno dve trećine alkohola i jedna trećina vode. Poprskajte po zaleđenim staklima. Za nekoliko sekundi led će da omekša, pa ćete moći lako da ga uklonite bez struganja.
Ukoliko imate u kući tečnost za pranje stkla, probajte da pomešate alkohol s njim u istoj razmeri, umesto s vodom.


Izvor: telegraf.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


 Lajkajte nas na Facebooku!