KAD ŽENI DOSATI FUDBAL: Okrutna šala dovela muža do nervnog sloma, a nasmijala cijeli svijetPošto joj je dosadilo muževljevo neprestano gledanje utakmica, Turkinja se dosjetila kako da mu ogadi omiljenu zabavu, ali da on ne sazna da ona stoji iza svega.

57626c11-7e58-4c0f-8172-07bf0a0a0a6c-muskarac-razbija-televizor-preview

Evropsko prvenstvo u fudbalu je u punom jeku, a muškarci iz svih zemalja našeg kontinenta veći dio dana su prikovani za televizor.

Iako su istraživanja stranica za upoznavanje objavila rezultate koji ukazuju da se žene u ovom periodu najčešće zabavljaju aferama i preljubama, nisu sve takve.

Jedna žena iz Turske željela je da se muž posveti malo i njoj, a ne samo televizoru, pa je smislila plan koji će mu bar na kratko ogaditi omiljeni sport.

Naime, ona je primjetila da ga ometanje u gledanju utakmice jako nervira, pa je smislila genijalan plan kako da ga odvuče od ekrana, a da suprug ne sazna da je ona za to kriva.

Instalirala je aplikaciju “Daljinski upravljač” na mobilnom telefonu i iz prikrajka pratila utakmicu. Svaki put kada bi se atmosfera na terenu zagrijala, a igrači imali šansu ili bili pred davanjem gola, ona je mobilnim telefonom isključila televizor.

Čovjeku nije bilo jasno šta se dešava sa inače ispravnim uređajem, ali ga je neprestano uključivao, kako bi mogao da isprati utakmicu do kraja.

Muškarac se sa svakim gašenjem nervirao i psovao, potom je razbacao kokice po stanu, a onda mu je prekipelo – uzeo je laptop i gađao televizor, a potom ga šutirao dok nije pao na pod.

Kao da to nije dosta, pljunuo je na uređaj koji je toliko volio i skakao po njemu.

Pogledajte video koji danima izaziva napade smijeha širom svijeta:


Izvor: novi.baPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline