JEZIVA TRAGEDIJA: Dječak (5) poginuo neviđeno jezivom smrću, otac neutješno grlio…

U beogradskom naselju Borča u nedjelju je smrtno stradao petogodišnji dječak. Ubila ga je mješalica u pekari koju su njegovi roditelji planirali otvoriti dan kasnije.

hitna

Stravičan događaj odnio je život petogodišnjeg dječaka u nedjelju u beogradskom naselju Borči. Mališan je s roditeljima došao u pekaru “Nikolić” u nedjelju navečer i u trenutku kada su ga izgubili iz vida, dječak je uključio pekarsku mješalicu, a zatim cijelim tijelom upao u nju. Liječnici Hitne nisu mu mogli pomoći i preminuo je od zadobivenih ozljeda, piše Blic.

Neutješni jecaji roditelja čuli su se duž cijele ulice, pričaju susjedi koji do dolaska policije i saniteta mrtvozornika nisu naslućivali o čemu se radi.

Neutješni otac grlio dječakovog plišanca

“Ovo je užasno! Znala sam obitelj iz viđenja, ljudi su svaki dan vrijedno radili da što prije urede lokal i otvore ga. Vidjelo se da su marljivi, mladi, htjeli su stvoriti nešto za djecu i da ih takva muka snađe. Pa danas su trebali otvoriti pekaru!”, kaže jedna žiteljka Borče.

Obitelj ima i osmogodišnju djevojčicu koja je u trenutku tragedije srećom bila kod susjeda. Oni su je zadržali, u želji da ne vidi nesreću i shrvane roditelje.

Šira obitelj ubrzo se okupila na mjestu ne pronalazeći riječi utjehe za oca koji je čvrsto grlio dječakovog plišanca i uplakanu majku.

Izvor: blic.rs