JEZIVA SUDBINA: “Predvidjela sam smrt sva tri sina…”Zorka Pucar, poznatija kao vidovita Zorka, natprirodnim moćima je pomagala, kako kaže mnogima ali, nažalost, trojicu od petorice sinova nije uspjela da spasi smrti.

Proročica je u prvom braku s Radivojem Berbakovim dobila nasljednike Dejana, Dragana, Pavla i Nebojšu. Sa njima je živjela u Novom Miloševu, mjestu pokraj Kikinde, koje je posjetila ekipa Kurira. Tamo su nam komšije otkrile da je čuvena proročica doživjela jezivu sudbinu.


Najstariji Dejan nastradao je sa 27 godina u saobraćajnoj nesreći. Dragan je bio ratni invalid i preminuo je u 44. godini od raka. U februaru ove godine od infarkta je umro i najmlađi Nebojša (41).

Zorki su sada jedina utjeha Pavle (43) i Dragoslav (28), kojeg je dobila u drugom braku. O svojoj tragediji Zorka je smogla snage da progovori za Kurir.

– Dok ovo pričam, otvaram živu ranu na svom srcu. Patim i plačem danima i noćima. Sahraniti tri sina je nešto najgore što može da se dogodi jednom roditelju – započinje kroz suze životnu priču Zorka.

Ona tvrdi da je predvidjela porodičnu tragediju.

– Dejana sam preklinjala da ne ide u Crnu Goru, ali nije htio da me posluša. Nastradao je kada se autobus survao u kanjon Morače. Dragan je bio je vojni invalid, obolio je od raka. Najmlađeg sam sahranila u februaru. Bio je vrijedan, radio je na građevini. Tragedije sam predvidjela, a nisam mogla da ih spriječim. Hvala bogu, sin Pavle mi je živ i zdrav. Živi u Novom Miloševu i dolazi kod mene. Iz drugog braka imam Dragoslava, koji je uzorno i vrijedno dijete – priča Zorka.

Ona kaže da je boli kad čuje priče koje kruže Novim Miloševom da je ostavila djecu kada su bili mali.

– Nikada ih nisam ostavila. Sagradila sam im kuće. Patim, jer umjesto da ih obilazim u kućama, ja im ljubim sliku na grobu. U Novom Miloševu sam im sa mužem podigla spomenike i redovno izlazim na groblje – završava Zorka.


Izvor: Kurir.rsPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline