JEZIV VIDEO: Roditelji se oprostili s kćerima pa ih POSLALI U SMRT…Roditelji su se oprostili od kćeri, a onda je jedna otišla u policijsku postaju gdje su je raznijeli. Ozlijeđena su tri policajca. Curica je na sebi imala samoubilački prsluk.

Šokantan video snimljen u Damasku pokazuje kako se roditelji opraštaju od svojih kćeri starih sedam i devet godina prije nego što će ih poslati u smrt. Najprije se na snimci vidi kako majka ljubi dvije djevojčice odjevene u jakne i s kapama na glavi.

U drugom dijelu snimke djevojčice sjede uz oca, odjevene su u tamnu odjeću koja im prekriva kosu. U pozadini se vidi džihadistička zastava. Daily Mail piše da je djevojčica (7) kasnije ušla u policijsku postaju i raznesena je detonatorom. U napadu su ranjena tri policajca. Napad je izveden 16. prosinca. Nije jasno koja džihadistička grupa je izvela napad.

– Curica stara sedam godina ušetala je u policijsku postaju. Ne sebi je imala samoubilački pojas. Netko ga je detonirao izvana – tvrde sirijski novinari. Curica je navodno izgledala izgubljeno i pitala je gdje je zahod.


Izvor: 24sata.hrPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline