Izgleda vam kao običan prizor majke koja vodi dijete u školu? Kada čujete istinu, RASPLAKAĆETE SE!

Mnogim umornim majkama očajnički treba odmor od dosadne i ponavljajuće svakodnevnice, ali da istovremeno njihovo dete ne pati zbog toga. Jedna majka koja je, kao i svakog dana, vodila svoje dete u školu istim putem, u isto vreme, upravo je razmišljala o tome.

127422_majkaprofimedia0138538908_630x0

Razmišljala je o tome kako je sve dala za svoje dete, i sve svoje potrebe prilagodila njegovim. Pored njega, ima i mlađe dete zbog koga mesecima noćima ne spava. Ali, sve to uspeva da izdrži jer ima izvor iz koga crpi snagu, a rešila je da u pismu otkrije mamama širom sveta koji je to izvor.

Pismo je nazvala „Poslednji put“ i objavila ga na internetumu a evo kako ono glasi:

– Kada po prvi put zagrlite dete, promenićete se iz korena. Sigurno ćete povremeno poželeti da budete ona stara, bez obaveza, odgovorna samo za sebe. Sada vam se život svodi na menjanje pelena i slušanje plača. Stalno gunđanje i suze. Život vam deluje kao beskrajni krug istih radnji. Ali ne zaboravite…

… postoji poslednji put za sve. Doći će dan kada ćete poslednji put nahraniti dete. Jednom će vam zadremati u krilu, a nećete biti ni svesni da će to biti poslednji put. Biće i poslednjeg puta da im perete kosu ili ih držite za ruku dok prelazite ulicu. A onda im više nećete trebati za te radnje. Više im neće trebati vaš zagrljaj. Jednom ćete ih odvesti u školu, a sledećeg jutra će vam reći da mu ne treba vaša pratnja.

127423_mkjprofimedia0205234498_630x0

Činjenica je da ne znate kada će se desiti taj poslednji put. Čak i kada dođe do toga, nećete odmah shvatiti da vam se to dešava. Zato, kada proživljavate te trenutke, gledajte da imate na umu da je njihov broj ograničen. Sada vam deluju dosadno, ali jednom ih više neće biti. A tada ćete poželeti da ih doživite makar još jednom.

Izvor: forhealthylifestyle.com