IZBACIO JU JE IZ KUĆE DA BI DOVEO LJUBAVNICU: Osvetila mu se, a cijeli internet sada vrišti od smijeha!

Znate one priče o muževima koji napuste svoje žene zbog sekretarice? I ovo je jedna od tih priča, ali ova se završila na urnebesan način!

100848_1ljubvani

Muškarac po imenu Džejk je nakon 37 godina braka, ostavio svoju ženu Edit zbog sekretarice. Njegova nova djevojka je zahtijevala da žive u Editinoj i Džejkovoj milionima vrijednoj vili. On je imao dobre advokate i pobijedio je Edit na sudu, pa dobio kuću. Edit je morala da napusti kuću u roku od 3 dana.

Spakovala je svoje stvari, a treći dan je sjedila u trpezariji, pustila laganu muziku i jela škampe i kavijar uz bocu vina. Došla je na ideju kako da se osveti.

Stavila je kavijar i škampe u garnišnu svake sobe i smrad je počeo da se osjeća po cijeloj kući. Džejk i njegova nova djevojka nisu mogli da podnesu smrad i radili su sve da ga se riješe. Čistili, koristili osvježivače, izbacili tepihe, promijenili namještaj, ali džabe.Nakon nekog vremena čak je i posluga dala otkaz i niko im više nije dolazio u posjetu.

Džejk i njegova ljubavnica su naposlijetku riješili da prodaju kuću, ali čak i uz smanjenje cijene nisu mogli da nađu kupca.Nakon nekog vremena, Edit je nazvala Džejka, koji joj je rekao sve o smradu kuće. Ona ga je saslušala i rekla mu da joj mnogo nedostaje kuća i da je želi nazad, bez obzira na smrad. Džejk je to jedva dočekao i dogovorili su predaju kuće, ali pod uslovom da oni u novu kuću odnesu sav namještaj.

Edit je pristala i preseljenje je bilo gotovo – Džejk i ljubavnica ponijeli su baš sve, uključujući i garnišne.

Izvor: net.hr