Izašao je sa djevojkom koju je nekad ZLOSTAVLJAO u školi. On je nju zaboravio, ali ona je uradila nešto nevjerovatno!Louisu Manning su godinama u školi maltretirali nazivajući je pogrdnim imenima te su se šalili na račun njezine debljine.

83631_1dj

Ali, osam godina poslije, jedan od dječaka koji ju je maltretirao, se s njom našao na istoj zabavi na Univerzitetu Oxford, gdje 22-godišnjakinja studira, te ju je pozvao na spoj. Ona je pristala, no njezin je plan bio daleko od romantičnog.

Došla je ranije u restoran gdje su trebali izaći na večeru i konobarici ostavila poruku na pozadini fotografije kada je imala 12 godina.

“Oprosti što ti se večeras neću pridružiti. Sjećaš li se 8. razreda? Kada sam bila debela, a ti si se šalio sa mojom debljinom? Ne? Ja se sjećam! Naredne tri godine sam provela gladujući, jela sam samo jabuku dnevno i odlučila da neću večerati”, napisala je u svojoj poruci djevojka te je nabrojala sva poniženja koja je od njega doživjela.

83631_pismo-650x442

“Drugi puta kada ćeš razmišljati o meni, zamišljaj me kao djevojku na ovoj fotografiji jer je to ona ista koja sada stoji pokraj tebe. Louisa”, zaključila je Louisa u poruci.

Mladić koji je maltretirao kasnije joj je poslao poruku na Facebooku u kojoj se ispričao zbog svojeg ponašanja i zaželio joj sreću u budućnosti.


Izvor: atraktiva.netPOGLEDAJTE JOŠ
loading...


Inline
Inline